Guia docente 2011_12
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Tecnoloxía alimentaria
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Sesión maxistral Valorarase a asistencia, actitude, participación. 5
Prácticas de laboratorio Se evaluará a asistencia, a participación e memoria presentada. 10
Seminarios A asistencia e participación en seminarios supoñerá ata un 10% da nota final, que incluirá a asistencia, actitude, participación e resultados obtidos nos seminarios. 10
Presentacións/exposicións Os alumnos farán unha exposición de traballos ou tarefas tuteladas. 10
Probas de resposta curta Valoración teoría/problemas = 70/30. É necesario obter un mínimo en teoría e en problemas (5 puntos sobre 10). 45
Resolución de problemas e/ou exercicios Valoración teoría/problemas = 70/30. É necesario obter un mínimo en teoría e en problemas (5 puntos sobre 10). 20
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000